Skriv dit liv – kursus i erindringsskrivning

Livet er fyldt med gode historier, og både ældre og yngre har lyst til at sætte ord på minder og få erindringer ned på papiret. Hverdagen byder på alt fra tankevækkende detaljer til sjove situationer og store, alvorlige dramaer.

Der er mange begivenheder at vælge i mellem, når man vil skrive erindringer. Men det kan være svært at komme i gang med skriveprocessen – og at fortælle på en måde, så læseren bliver fanget ind.

At lære hvordan man skriver erindringer
Alle Skriv dit livs kurser i at skrive erindringer er skræddersyede, så de passer præcist til jeres kursisters behov.

Men fælles for alle kurser er, at de har til formål at give kursisterne færdigheder og inspiration og præsentere dem for forskellige måder at gribe erindrings­skrivningen an på. Desuden er formålet at skabe et rum for erindrings­skrivning, hvor kursisterne kan blive inspireret af andre skrivende.

Helt konkret betyder det, at kursisterne

  • får idéer og værktøjer til at komme i gang med at skrive
  • skriver tekster, som de får råd og vejledning til undervejs. Vi bruger fx fotos til at bringe erindringerne på gled
  • kommenterer de øvrige kursisters tekster og får kommentarer på egne erindringstekster.

Målgruppe: Alle, der har lyst til at skrive erindringer. Det er ligegyldigt, om en kursist er 30 eller 75 år. For erindringer kan også handle om noget, der skete i sidste uge, og som man vil bevare på skrift, for sin egen skyld eller fordi man vil kunne give det videre til andre.

Varighed: Minimum 2 undervisningsgange af 3 timer.

Se eksempler på erindringstekster.

Book et kursus
Skrivekurserne tilbydes til institutioner, der ønsker at udbyde kurser i at skrive erindringer. Hvis du henvender dig som privatperson, skal I være en gruppe på min. 8 personer, der ønsker et fælles kursus.

Kontakt Skriv dit liv for yderligere information, eller book et kursus her.